Eweka gratis testen

eweka gratis payserver

Eweka is een van de grootste payserver providers in Nederland. De usenet provider heeft tienduizenden tevreden klanten en beschikt over eigen serverparken. En, je kan een week lang een gratis usenet account testen, zonder verdere verplichtingen.

Eweka de grootste usenet provider

Payserver betekent letterlijk betaalde server. Helaas zijn er geen gratis usenet providers, het zijn bedrijven die geld moeten verdienen om te overleven. Maar, bij de beste usenet providers, is het mogelijk om een gratis payserver te testen. Als je niet direct geld wilt uitgeven aan een maandabonnement en er één wilt testen, dan kan dat. Het is mogelijk om één week gratis een payserver te proberen bij deze usenet provider. Ben je tevreden? Dan kan je een maand of jaarabonnement afsluiten. Voor €7,50 kan je dag en nacht downloaden zonder beperkingen. De downloadsnelheid is uitstekend, voor minder dan 8 euro per maand is er al een nieuwsserver die 300Mb/seconde behaald. Met zulke downloadsnelheden is het mogelijk om een DVD te downloaden in minder dan een kwartier.

eweka payserver

Op mijn het klantenpaneel inloggen

Zowel betalende klanten als mensen die een payserver gratis proberen krijgen toegang tot mijn eweka. Met de logins die klanten krijgen na de inschrijving kunnen ze inloggen op het klantenpaneel en verschillende instellingen veranderen. Het is mogelijk om via mijn eweka een abonnement te veranderen, de upload functie aan te zetten en te kijken of er toevallig een eweka storing is. De usenet provider heeft maar zeer zelden last van een storing maar als dat het geval is, kan je dat zien vanuit het klantenpaneel. Als je wilt weten wat je payserver logins zijn of wilt weten wat de hostname is, kan je dat ook controleren in het klantenpaneel.

Dit biedt eweka nl aan

Onbeperkt downloaden, uit alle grote nieuwsgroepen, zonder limiet. Dag en nacht heb je toegang tot allerlei multimedia bestanden. Spotnet werkt fantastisch in combinatie met deze usenet provider. En natuurlijk is het mogelijk om middels SSL anoniem te downloaden. Maar als je echt 100% anoniem wilt downloaden, kan je ipvanish gratis proberen. IPvanish is een partner van Eweka, waardoor er vaak kortingsacties zijn. Naast gratis SSL, hoge downloadsnelheden is een hoge retentie belangrijk als je zoekt naar de beste payserver. Met een retentie van 3562 dagen zit je bij Eweka altijd goed. Maar dit aantal dagen groeit snel, nu is de retentie bijna 9 jaar, over enkele maanden kan dat 10 jaar zijn. Met een retentie die zo hoog is, kan je echt alles vinden en downloaden.

5/5 - (5 stemmen)

6 gedachten over “Eweka gratis testen”

 1. Eweka is de beste usenet provider in Nederland misschien wel in de hele wereld.
  Ik kan alles vinden en downloaden met spotnet en eweka.

  1. Jaap de Vries

   Mee eens. Eweka werkt echt heel erg goed met spotnet.
   Ik heb ook Astraweb wel eens gebruikt met spotnet, wat een drama was dat.
   Kreeg helemaal niets compleet binnen en de downloadsnelheid viel soms zomaar weg.

   1. Klaas de Bruin

    Een betere provider krijg je niet voor dit geld.
    Gewoon een jaarabonnementje afsluiten en je kan het hele jaar alles downloaden zonder gedoe.

 2. Bernard de Jong

  Mijn favoriete usenet provider.

  Eweka is lekker snel ik kan alles vinden en Eweka werkt goed met Spotnet.

 3. Ik ga nu de Eweka trial proberen.
  Pure Usenet was echt helemaal niets.
  Ik heb me een jaar kapot geregerd.

 4. Ja, het werkt heel goed. Maar als er sprake is van een probleem, bijv. een betaling die intern bij Eweka niet terug te vinden is, duurt het erg voor Eweka je account weer activeert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven