Torrents

Torrents downloaden zonder torrent sites

download torrents

Downloaden uit nieuwsgroepen is een erg handige manier om te downloaden. Het gaat snel, is veilig en het is makkelijk om bestanden te vinden. Maar het aanbod is soms beperkt. De oplossing voor het beperkte aanbod is simpel. Download niet alleen uit nieuwsgroepen maar ook via torrents.

Download torrents

Helaas associëren veel mensen torrents met malware, langzaam downloaden en onveilige dingen. Torrents downloaden is makkelijk, veilig en de downloadsnelheden kunnen uitmuntend zijn. Om het beste uit downloaden met torrents te halen zijn er een paar kleine dingen waar je op moet letten.

Gebruik geen torrent sites!
veilig en snel torrents downloadenTorrent sites staan vaak vol irritante knipperende banners en als je ergens op klikt verschijnen er pop-ups. Gelukkig is het helemaal niet nodig om websites zoals de Piratebay te doorzoeken. Het is mogelijk om met een handig, gratis programma, honderden torrentsites tegelijkertijd te doorzoeken.

Bit Che is een programma waarmee dat kan. Je kan ook je eigen favoriete torrent site toevoegen, ook als besloten websites waar je de logins van hebt. Je voert een zoekopdracht in en Bit Che doorzoekt dan alle sites voor je binnen enkele seconden. Heb je iets gevonden? Dan kan je de torrent of magnet link makkelijk toevoegen aan je torrentcliënt, een download programma voor torrents.

Torrent download programma

Om torrents te kunnen downloaden heb je een download programma nodig. Er zijn vele download programma voor torrents maar qBittorrent is toch wel de beste voor Windows. Geen reclame, banners, malware en andere onzinnigheden. Het programma qBittorrent is ontzettend gebruiksvriendelijk en heeft zelfs een simpele zoekmachine aan boord. Je kan het programma hier downloaden.

Veilig met een VPN downloaden

Het downloaden van torrents heeft maar 1 nadeel. Wie een torrent download, deelt een bestand met andere mensen. Seeders, peers en leeches. Iedereen die hetzelfde bestand download kan je IP adres zien. Het is dus te achterhalen wie, wat, waar en wanneer download. Met een VPN kan je een ander IP adres aannemen, waardoor niemand kan zien wat je online doet. In een ander artikel gaan wij zeer uitgebreid in op het gebruik van een VPN.

Torrents downloaden zonder torrent sites
5 (100%) 1 vote