Betaalde nieuwsserver

Wat zijn de beste betaalde nieuwsservers? De beste betaalde nieuwsservers zijn mag je eerst uitgebreid testen voordat je moet overgaan tot betaling.

Er zijn talloze payserver providers maar alleen de beste betaalde nieuwsserver diensten zijn gratis te proberen. Providers die een goede nieuwsserver dienst aanbieden, weten dat je mogelijk een betalende klant wordt. Het is dus te vergelijken met een kaasboer die goede kaas verkoopt, je mag eerst een plakje proberen voordat je overgaat tot de aanschaf. Als je een auto wilt kopen maar niet eens eerst een proefrit mag maken, dan weet je dat er iets fout is. Dat gaat dus ook in dit geval op. Niet gratis testen? Dan ook nooit betalen!

Een betaalde nieuwsserver proberen

Als je nog geen goede nieuwsserver hebt, of gewoonweg opzoek bent naar een payserver die bij je download wensen past, is een gratis proef fantastisch. Je kan zien of de nieuwsserver de beloofde download snelheden behaald, hoe de retentie is en hoe de klantenservice met je omgaat als je een vraag hebt. In vele gevallen kan je meer dan 300 GB downloaden, helemaal voor niets. Valt het toch tegen? Dan ga je gewoon opzoek naar een andere provider die ook een gratis proefperiode heeft.

Zie hieronder enkele providers die een gratis proef aanbieden.

  1. Eweka Proefperiode van 7 dagen, Nederlandse servers, hoge retentie!
  2. Pure Usenet Proefperiode van 7 dagen, onbeperkte snelheid en geen limieten, makkelijk en simpel!

De juiste provider kiezen? Eerst testen!

Als je opzoek gaat naar een betaalde nieuwsserver is het raadzaam om deze dus eerst uitgebreid gratis te testen. Bevalt de dienst, dan kan je na de proef gewoon overstappen op een betaalde nieuwsserver. Er verandert dan niets, je logins en dergelijke blijven hetzelfde, nadeel is dan wel dat je maandelijks een klein bedrag moet betalen. Kies je voor een simpele provider, die een langzame nieuwsserver aanbiedt met een doe het zelf helpdesk, dan kost dat maandelijks 3 tot 4 euro. Uitstekend als je een langzame internetverbinding hebt en weinig download.

Wil je bestanden downloaden die erg lang geleden zijn gepost, met de maximum snelheid van je internetverbinding? Een bestand van 30 GB downloaden binnen een kwartier? In dat geval kost een nieuwsserver ongeveer 10 euro per maand. Of je nou kiest voor een goedkope nieuwsserver provider of een duurdere die je meer biedt, er is bijna altijd wel een mogelijkheid om per maand te betalen. Bij de beste providers is er veel keuze. Je kan gaan voor een maand abonnement of een jaarabonnement afsluiten. Voordeel van een maand abonnement is dat je iedere maand kan opzeggen. Je zit dan niet direct vast aan een jaarabonnement, de nieuwsserver is gewoon maandelijks opzegbaar.
Mocht je kiezen voor een jaarabonnement, dan krijg je vaak fikse kortingen, oplopend tot wel 50% Als een nieuwsserver provider bevalt is het dus een stuk goedkoper om gelijk voor een jaar te gaan.

Voor een bedrag van 3 tot hooguit 10 euro per maand kan je dus dag en nacht downloaden wat je wilt.
De nieuwste films, games, muziek, bedenk het en het is te vinden in een specifieke nieuwsgroep en dus ook gewoon te downloaden.

2 gedachten over “Betaalde nieuwsserver”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven